Wynajem grilla z obsługą
Oferując grilla z obsługą mamy pełną świadomość jakie wyzwanie realizujemy.
Samodzielne realizowanie tego zadania to najczęściej wybór pomiędzy pilnowaniem przypalających się dań a zabawą w gronie znajomych lub rodziny. To często zakupy przedmiotów i produktów które przydają się tylko podczas imprezy z grillem a potem stoją bezczynnie i nie wiadomo co z nimi zrobić. To oszczędność czasu jaki trzeba spędzić aby wszystko kupić i przygotować.
Wybierając naszą ofertę na wynajem grilla z obsługą rozwiązujesz swój problem. Przyjeżdżamy, pracujemy na własnym sprzęcie, zapewniamy paliwo do grilli, sami się rozstawiamy i sami po sobie sprzątamy. Potrzebujemy dostępu do wody (nie w sposób ciągły), ewentualnego zabezpieczenia przed nie pogodą i miejsca gdzie możemy się rozstawić.
Sprawnie obsługujemy imprezę, fachowo grillujemy, mamy ochotę i czas aby dostosować się do wymogów gości.
W swojej ofercie posiadamy także namioty imprezowe, stoły, krzesła itp.
Zapraszamy do kontaktu.
Usługa podstawowa:
Grill z paliwem, jedna osoba do obsługi, czas pracy 1+4h plus koszt dojazdu (2 zł za km). Nasze zadanie to wysmażenie tego co przygotował gospodarz.
Co może domówić do usługi podstawowej:
– dodatkowy grill
– dodatkową osobę
– stoły z obrusami na catering, podgrzewacze do potraw, naczynia jednorazowe itp.
– Namiot na nasze stanowisko w przypadku trochę gorszej pogody.
Co jest potrzebne do wyceny:
– Orientacyjne menu. Potrzebujemy tej wiedzy aby poznać oczekiwania i właściwie się do nich dostosować. Obsłużymy klasyczne menu, możemy także zrobić np. pizzę czy hamburgery dla gości ale musimy wiedzieć o tym wcześniej aby się przygotować.
– Miejsce imprezy. Sprawdzimy czy usługa jest w naszym zasięgu w danym czasie. Obliczymy koszty dojazdu.
– Ilość osób do obsługi. Ma znaczenie aby określić ilość osób do obsługi. Orientacyjnie do 30 osób zazwyczaj wystarcza jedna osoba ale to zależy także od menu. Np. do przygotowania hamburgerów potrzebne są dwie osoby.
– Czas pracy. Dla nas czas pracy dzieli się na dwa. Ten przed godziną startową (godzina na którą mają być przygotowane pierwsze dania) i ten po godzinie startowej. Pierwsza część to czas naszego przyjazdu i przygotowań do startu. Druga część to obsługa po starcie.